0
Waar ben je naar opzoek?
  • Zowel food als non-food
  • Een oer-Hollandse verrassing!
  • Uit voorraad leverbaar
Winkelmandje

Over ons

Marjolein Beskers HollandkadopakketEven voorstellen mijn naam is Marjolein Beskers en ik ben sinds een paar jaar de drijvende kracht achter hollandkadopakket.nl, de nieuwe naam voor Holland Geschenkpakket.

Holland Geschenkpakket is in de jaren ’60 ontstaan en speciaal opgericht om Hollanders die niet meer in Holland wonen te kunnen verrassen met een pakket vol typische Hollandse levensmiddelen en produkten. Maar tijden zijn veranderd en dus vond ik het tijd om ook de naam en de samenstelling van de pakketten eens tegen het licht te houden. Overzeese klanten zijn de laatste jaren meer en meer veeleisende Hollandse klanten geworden, zowel particulieren als bedrijven, die een pakket met een grotere meerwaarde willen. Standaard souvenirs en levensmiddelen zijn daarom vervangen door mooie en originele Hollandse streekprodukten en handgemaakte kado’s. Hollandkadopakket.nl werd bovendien een webshop, het meeste gebeurt online, ook dat past bij deze tijd.

Samenstelling en kwaliteit

We blijven werken aan de samenstelling en kwaliteit. Ons netwerk aan producenten van mooie Hollandse streek- en handgemaakte produkten is al flink gegroeid en wordt steeds groter. Van een heerlijke appelcider uit de Betuwe tot handgemaakte kazen uit Twente en van het bekende blauwe aardewerk uit Delft tot de lekkerste stroopwafels uit Emmen. Waarmee de pakketten een echte feestelijke samenstelling en een grote meerwaarde hebben en met trots gegeven kunnen worden. Bij elke gelegenheid en voor elk budget. We versturen ze dagelijks voor je en wereldwijd.

Graag tot snel,

Hartelijke groet,
Marjolein Beskers

Hoi! Kan ik ergens mee helpen? Heb je vragen? Kennis maken? Bel, app of stuur me een e-mail! - Marjolein

Neem contact op