0
Waar ben je naar opzoek?
  • Zowel food als non-food
  • Een oer-Hollandse verrassing!
  • Uit voorraad leverbaar
Winkelmandje

Over mij

Marjolein Beskers van Holland Kadopakket

Mijn naam is Marjolein Beskers en ik ben sinds 2020 de drijvende kracht achter Hollandkadopakket.nl, de nieuwe naam voor Holland Geschenkpakket; het bedrijf dat al in de jaren zestig werd opgericht om Hollanders in het buitenland te verrassen met een pakket vol echte Hollandse producten. Tegenwoordig zijn dat geen standaard souvenirs meer, maar hippe originele streekproducten en handgemaakte kado’s die je gemakkelijk online kunt bestellen en laten bezorgen.

Als ik een ander kan helpen, dan doe ik dat vol enthousiasme. Krijg je een zakenrelatie op bezoek die je graag een typisch Hollands kado wilt geven? Wil je je collega’s een kadopakket geven? Of ontvang je buitenlandse bezoekers die je een souvenir wilt meegeven? Ik help je graag verder. Van stroopwafels tot Delfts blauw en van appelcider tot een compleet borrelpakket. Stuk voor stuk eerlijke producten van eigen bodem. Ik houd ervan om een origineel, passend en maatschappelijk verantwoord pakket uit te zoeken dat helemaal voldoet aan jouw wensen en snel en volgens afspraak bij je te bezorgen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk de pakketten en kado’s op de site of stuur een appje  085 0044 928 voor meer informatie.

Volg ons op social media:  Instagram  Facebook

Hoi! Kan ik ergens mee helpen? Heb je vragen? Kennis maken? Bel, app of stuur me een e-mail! - Marjolein

Neem contact op